понеділок, 10 жовтня 2011 00:45

"Уманьхліб" до Дня міста виготовило українське село зі здоби

Автор: фото: Анна КОРОЛЬ
  Директор підприємства ”Уманьхліб” Олександра Бевз поправляє квіти на возі із тіста
Директор підприємства ”Уманьхліб” Олександра Бевз поправляє квіти на возі із тіста

Українське село із тіста представило підприємство "Уманьхліб" на День міста Умані. Зі здоби виготовили шість хат із дахом і стінами, церкву із банями й хрестами, млин-вітряк. Між будинками зробили дорогу із солодких крихт. На ній — випечений із тіста кінь. Поряд — віз, прикрашений квітами.

— Усі вироби зробили суцільними, так їх і пекли. Тісто місили, як на короваї. І хати, і церкву можна їсти. Усе — із натуральних продуктів без додавання розпушувачів чи консервантів. На виготовлення села пішло 20 кілограмів тіста, — розповідає головний технолог підприємства Надія Алтуніна, 52 роки.

"Уманьхліб" щороку на День міста робить щось незвичне із тіста. Уже виготовляли будинок із печива, 200-кілограмовий коровай, 100-кілограмовий торт. Минулого року зробили жіночий одяг із бубликів.

— Ми щороку намагаємося дивувати наших покупців, — розповідає голова правління  підприємства Олександра Бевз. — Ідея солодкого українського села прийшла легко. Ми багато працюємо з іншими підприємствами нашої галузі, щось переймаємо і вдосконалюємо, щось переробляємо на свій лад. Для нас головне — принести радість людям. Адже ми працюємо для них.

Товариство "Уманьхліб" — на ринку хлібопродуктів кілька десятиліть. Щоб покращити якість продукції, на підприємстві модернізують виробництво, встановлюють сучасне обладнання.

— Ми закупили нові машини — різальну та пакувальну, — говорить Олександра Бевз. — Крім того, змінили обладнання для випікання житньо-пшеничного хліба, який у народі називають "чорним".

За високу якість продукції підприємство постійно отримує нагороди та відзнаки в різних всеукраїнських конкурсах. Останню нагороду отримали за новий вид хліба "Вільня". Зараз підприємство розширює клієнтську мережу. Для всіх клієнтів діє гнучка система знижок.

"Уманьхліб" розташоване за адресою: 20300 м. Умань, вул. Піонтковського, тел./факс: 0(4744) 5 20 36, 0(63) 463 15 14.

Зараз ви читаєте новину «"Уманьхліб" до Дня міста виготовило українське село зі здоби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі