середа, 20 лютого 2008 17:55

У вінницькому парку буде "Лавочка примирення"

Тиждень тому в Центральному міському парку відпочинку ім. Горького у Вінниці поставили "Камінь закоханих". Його подарував підприємець Валентин Гостищев.

Кілька років пам"ятник стояв на Театральній площі біля одного з магазинів Гостищева. Торік майдан почали реконструювати. Після ремонту міська влада заборонила ставити пам"ятний знак. Мовляв, він тут не вписується. Його відвезли на склади комунального підприємства "Вінницязеленбуд".

Пам"ятник зроблений із червоного граніту. На вибитому великому серці надпис: "Я тебя люблю". Поруч кована металева троянда.

— Алею закоханих у нашому парку відкрили торік восени. Це місце найкраще для "Каменя кохання", — каже директор Центрального парку Микола Пекарчук. — Сюди постійно з"їжджаються весільні пари, фотографуються. Тепер у пам"ятника почалося друге життя.

Як повідомив директор, до літа на Алеї закоханих поставлять "Лавочку примирення".

— Вона буде схожа на латинську літеру "V", — усміхається Пекарчук. — Коли на неї сідатимуть, то по інерції з"їжджатимуться у центр, одне до одного.

Зараз ви читаєте новину «У вінницькому парку буде "Лавочка примирення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі