четвер, 17 грудня 2009 18:43

У "Магіцентрику" навчать танцювати і робити новорічні прикраси

13 грудня в "Магіцентрику" діти виготовляли новорічні гірлянди та навчалися танців.

— Сьогодні ми відмічали мій день народження. Захотів із друзями сюди прийти, — каже 10-річний Андрій Миронюк. — Тепер мамі на Новий рік таку гірлянду подарую.

Охочих взяти участь у майстер-класах чимало. Батьки приводять дітей і після третьої дня. Займають вільні місця, одразу беруться до роботи. Для виготовлення новорічної іграшки підготовлене все необхідне: кольоровий папір, ножиці, клей, декор, степлер. Батьки також беруть участь у створенні гірлянди. Підходять до своїх малюків, допомагають.

— Мені подобається, що приходять діти різного віку. Всі так гарно працюють і спілкуються між собою, — зауважує Ольга Бакар, 28 років. — Ми з моїм 9-річним сином тут вперше. Класно придумали, дітям є чим зайнятися у вихідні. Своєрідна альтернатива телевізору та комп"ютеру. Будемо тепер постійно приходити.

20 грудня о 15.00 відбудеться чергове свято. Зручний вхід до дитячого розважального комплексу "Магіцентрик" із вул. Соборна, на другому поверсі.

Зараз ви читаєте новину «У "Магіцентрику" навчать танцювати і робити новорічні прикраси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі