середа, 29 червня 2011 05:15

"ТБ + інтернет": тепер, як у сусідів

Автор: фото: Вікторія КОН
  Максим Очеретний у контакт-центрі компанії ”Воля” переглядає дитячі канали, допомагає мамі обрати оптимальний пакет послуг
Максим Очеретний у контакт-центрі компанії ”Воля” переглядає дитячі канали, допомагає мамі обрати оптимальний пакет послуг

Більшість із нас ставиться до нового з пересторогою. Як кажуть, і хочеться, і колеться. Тому й запитуємо перед тим, як наважитися щось придбати, друзів, знайомих. Віктор з Оксаною розпитували цілий тиждень сусідів. Син-школяр попросив інтернет, щоб "готуватися до екзаменів". Але грошей зайвих немає, та й кажуть про інтернет різне. Урешті-решт вирішили підключати: сусіди вмовили. Чому все ж таки наважилися, питаємо.

— Тому що книжок тепер не накупишся: дорогі. А малий у нас дуже любить історію. З інтернетом же все просто — скачуй що тобі треба. І пакет якраз гарний можна було взяти — понад 80 цифрових телеканалів. Спробувати цифрове телебачення я сам уже давно хотів, — каже Віктор.

Віктор підключив нову послугу "ТБ + інтернет" від компанії "Воля". Знайшов усе, що бажав. Такі комплексні пакети послуг на Заході вже давно популярні. Причина проста — вони дешевші, ніж підключення інтернету від однієї компанії, а телебачення — від іншої. Важливо і те, що мати справу з одним провайдером зручніше й простіше.

Усе в одному — економніше й зручніше

У Вінниці "Воля" тепер пропонує чотири такі пакети. До кожного з них входить пакет цифрових телеканалів — їх може бути понад 80 або більше як 100 — і доступ до інтернету зі швидкістю до 2 або до 5 Мб/с. Найдешевший пакет "ТБ + інтернет" коштує 79,9 грн на місяць, найдорожчий — 123,9. До цієї вартості вже включена ціна користування ТВ-тюнером — пристроєм, необхідним для більшості телевізорів, щоб приймати цифровий телесигнал. Підключити "ТБ + інтернет" можуть як нові, так і теперішні абоненти компанії. До речі, першими почали переходити на "ТБ + інтернет" ті телеглядачі, що вже підключили цифрове телебачення. Таких серед абонентів "Волі" вже майже половина.

Особливість "ТБ + інтернет" у тому, що він має єдині і для телебачення, і для інтернету особовий рахунок, абонплату і управління послугами — підключення, оплата, зміна пакетів тощо.

Детальніше про нову пропозицію "Волі" можна дізнатися на сайті компанії www.vinnitsa.volia.com у розділі "ТБ + інтернет". Там же легко можна вибрати для себе пакет "Телебачення + інтернет", який найбільше підходить, та залишити заявку на підключення, натиснувши кнопку "Замовити". Консультанти "Волі" одразу вам зателефонують та узгодять час підключення. Замовлення також можна зробити, зателефонувавши до цілодобового кол-центру за номером 0(432) 65 70 00.

За рік — гарна економія

Завдяки комплексному підходу послуга "ТБ + інтернет" дає змогу абонентам економити гроші й час. Чому? Тому що окремо інтернет і цифрове телебачення, які входять до "ТБ + інтернет", коштують дорожче. Плюс щомісячна плата за користування ТВ-тюнером. За рік набігає суттєва економія. Зовсім непогано для сімейного бюджету!

Процес оплати послуг також набагато простіший. Тепер можна швидко поповнювати свій особовий рахунок — одночасно і за цифрове телебачення, і за інтернет. Поміняти ж пакет "ТБ + інтернет" на інший, з більшою кількістю каналів і швидшим доступом до мережі, можна одним натисканням кнопки на порталі абонента "Волі". Звичайно, зручно.

Перехід до пакетних послуг сьогодні є однією з найпомітніших європейських тенденцій. Як запевняють у компанії, набір послуг, включених до нових пакетів "ТБ + інтернет", із часом буде розширюватися. При цьому кожен новий такий пакет, як і всі попередні, буде оптимальним як за наповненням, так і за ціною, забезпечуючи прозорість і простоту в користуванні. У тому ж, що пакети вінничанам сподобаються, сумніву немає.

Зараз ви читаєте новину «"ТБ + інтернет": тепер, як у сусідів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі