четвер, 26 червня 2008 19:25

Тролейбус із 15 пасажирами збив бетонний стовп у Вінниці

Автор: фото: Маргарита Щербина
  Вінницький тролейбус №7 на вулиці Іванова після аварії. Бетонна електроопора впала на його дах. Машина трохи ще проїхала і врізалася у дерево. Водій стверджує, що аварія трапилася через авто, яке хотіло його підрізати
Вінницький тролейбус №7 на вулиці Іванова після аварії. Бетонна електроопора впала на його дах. Машина трохи ще проїхала і врізалася у дерево. Водій стверджує, що аварія трапилася через авто, яке хотіло його підрізати

Близько сьомої ранку 24 червня тролейбус за маршрутом N7 рухався із вул. Лугової у бік вінницького залізничного вокзалу. За 100 м після чергової зупинки на вулиці Іванова водій в"їхав у бетонний стовп.

— Це сталося через якусь червону машину, яка хотіла мене підрізати, — розповів правоохоронцям водій. Його ім"я не розголошують.

Від удару електроопора впала на дах тролейбуса. Той кабіною врізався у тополю, що росла за стовпом.

У салоні було 15 пасажирів. Трьом із них знадобилася медична допомога. Від різкого поштовху люди попадали та вдарилися головою. Після обстеження в лікарні залишили 40-річного чоловіка, в нього черепно-мозкова травма. Двох жінок відпустили.

— Навіть не можу пригадати за останні кілька років щось подібне, — каже начальник Державтоінспекції Вінниччини Микола Сіманчук, 37 років. — Водій вийшов на маршрут о шостій ранку, він не був втомлений. Про те, що його підрізала якась машина, ми не маємо достовірної інформації. Перевіряємо.

Керівництво трамвайно-тролейбусного управління Вінниці підтримує версію водія. Запевняють, що машина виїжджала на лінію справною, пройшла технічний огляд.

— Водій працює у нас недовго, та зарекомендував себе із позитивного боку, — говорить начальник вінницького ТТУ Володимир Бугайчук. — Просто так наїхати на стовбур він не міг. Однозначно була та машина, ймовірно, через неї і сталася аварія. На лінію водія поки що не випускаємо. Слава Богу, він цілий, але отримав психологічний стрес.

Від міського трамвайно-тролейбусного управління збираються надати постраждалим матеріальне відшкодування. Поки що визначають суму.

Через аварію на 2 год. утворився затор.

Зараз ви читаєте новину «Тролейбус із 15 пасажирами збив бетонний стовп у Вінниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі