пʼятниця, 13 липня 2007 07:00

Трирічного Сашка шукали 300 міліціонерів

Замостянський райсуд Вінниці оштрафував підприємця Олександра Поплавського за недогляд за дитиною на 50 грн. Батько без відома матері забрав 3-річного сина в село, після чого малого шукали 300 міліціонерів.

У сім"ї Поплавських троє дітей. Старшому хлопчикові 12 років, дівчинці 8. Подружжя має магазин побутових товарів на ринку. Мешкають у багатоповерхівці на вулиці Некрасова.

— Зранку старші діти гралися у дворі, а потім ми вирішили піти до "МакДональдзу",— розповідала міліціонерам 41-річна Лариса Поплавська,  мати хлопчика. — Спустилася у двір, а Сашка немає.

Родичі оглянули всі кущі та люки поблизу. Через дві години подзвонили в міліцію. Начальник Замостянського райвідділу Сергій Сокиран каже, що хлопчика шукали в центральному парку та на вулицях міста 300 міліціонерів.

Знайшли Сашка через кілька годин в селі Боблів Немирівського району на батьковій дачі.

За кілька годин до поїздки в село подружжя посварилося. Чоловік звинуватив дружину, що не так виховує дітей. Поплавський потім розповідав слідчому, що забрав Сашка під будинком у машину, бо той сам попросився в село. Старші діти цього не бачили, а мама нічого не знала.

Зараз ви читаєте новину «Трирічного Сашка шукали 300 міліціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі