четвер, 13 березня 2008 19:34

"ТіК" вирушив у перший тур

6 березня у вінницькому Будинку офіцерів із першим концертом у рідному місті виступив гурт "ТіК". Торік програма зірвалася — глядачі не розкупили квитків.

Цього року квитки коштували від 20 до 100 грн.

До переповненого залу заходить група студентів. Квитки їм видали в профкомі університету. Кажуть, за власні гроші не пішли б. До зали прийшло багато дітей.

Віктор Бронюк розпочав концерт із нової пісні "Прощавайте, дівчата". Нещодавно на цю пісню група зняла кліп у столичному ресторані "ПаТіПа". Презентували на початку березня. Режисером став 31-річний Роман Веркулич. Його на концерті не було. Він знімав для "ТіКу" кліпи "Апрєль" та "Вчителька".

— Ця пісня стане особливою новинкою нашого туру, — зауважує зі сцени 28-річний соліст гурту Віктор Бронюк.

Колеги жартують, що пісня — своєрідне прощання фронтмена з холостяцьким життям. Незабаром Віктор має одружитися з 22-річною Тетяною. З нею познайомився на концерті в Івано-Франківську.

Коли наприкінці виступу залунали перші акорди пісні "Олені", глядачі піднялися. Усі разом співали її на "біс". При виході наспівували "Алкоголізм" та "Вчителька".

— Концерт просто супер, — каже 20-річна студентка Олена Коломийко з вінницького педуніверситету. — Коли давали квитки, йти не хотілося. Тепер хлопці стануть найулюбленішою групою. Навіть не думала, що їхні пісні такі класні.

Із 10 березня "ТіК" вирушив у перший всеукраїнський тур "Байки про оленів".

Зараз ви читаєте новину «"ТіК" вирушив у перший тур». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі