четвер, 15 січня 2009 18:30

Свято гумору пройде в Калинівці

18 січня в місті Калинівка відбудеться обласне свято сатири та гумору імені Степана Руданського. Цьогоріч святкують 175-річчя від дня народження письменника.

Дійство розпочнеться о 10.00 на центральній площі. На сцені просто неба виступатимуть народні аматорські колективи. Відбудеться конкурс юних читців. У цей час триватиме ярмарка. Торгуватимуть медом, цибулею, крупами, горщиками, кошиками. У корчмах продаватимуть шашлики та горілку.

На центральній площі жителі сіл Калинівського району спорудять 30 стилізованих під селянське житло світлиць. На столах буде домашня ковбаса, пиріжки, тушкована капуста, вареники, кутя. Пропонуватимуть чарку самогону.

Опівдні розпочнеться шоу. Чоловіки та юнаки намагатимуться вилізти на вершечок 10-метрового дерев"яного стовпа. Торік на змаганнях розігрували електроплиту, мікрохвильову піч, пилосос, мішок цукру, порося, два мішки овса, гусака, ягня, курей, гусей.


Із Центрального автовокзалу Вінниці до Калинівки курсують автобуси що 15–25 хв. З автостанції Калинівки до центру міста 10 хв. пішки.

Зараз ви читаєте новину «Свято гумору пройде в Калинівці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі