четвер, 11 грудня 2008 15:20

Суддя Люлько найняв охоронця

Суддя Тульчинського районного суду 34-річний Володимир Люлько повернувся на роботу після лікарняного. Він пролежав у лікарнях Вінниці та Києва приблизно два місяці. Чоловіка підозрювали в інсценуванні замаху на самого себе та підпалі приміщення суду.

— У мене на серці утворився рубець, мучить гіпертонія, — каже блідий Люлько, тримаючись рукою за лівий бік груднини. — Хочу поїхати на лікування в санаторій. Який саме, не знаю.

Зустрічаємося із Люльком у дворі райсуду. Неподалік стоїть червона іномарка. У ній сидить охоронець. Суддя каже, що найняв його.

— Поки ведеться слідство, я ні про що говорити не буду, — продовжує Володимир Люлько. — Не маю права.

Кілька тижнів тому Люлько написав заяву на звільнення з посади голови райсуду. Нині він обіймає посаду звичайного судді. Справами займається в невеликій кімнаті на другому поверсі.

Прокуратура доводить, що Люлько 16 жовтня скоїв замах на самого себе. Він спочатку зізнався в скоєному, та пізніше забрав слова назад. Суд Замостянського району Вінниці відмовив у порушенні кримінальної страви проти Люлька. Правоохоронці опротестували це рішення в обласному апеляційному суді.

Зараз ви читаєте новину «Суддя Люлько найняв охоронця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі