понеділок, 15 серпня 2011 00:45

Сучасні водостоки перевірені часом

Якісний відвід дощової й талої води з дахів будинків гарантує цілісність їх облицювання та фундаменту. Як результат — будинок довше служить. Фірма "ДахКомплект" продає водостічні системи з високоякісного ПВХ торгової марки PROFiL ("Профіл").

— Водостічні системи PROFiL — це 12-річний досвід, перевірений часом на ринку України, — каже директор фірми "ДахКомплект" Сергій Сивак, 31 рік. — Вони повністю відповідають сучасним вимогам. І при цьому не лише виконують свої безпосередні функції, а й прикрашають будинок. Сучасний дизайн водостоків торгової марки PROFiL чудово узгоджується з архітектурним стилем всієї будівлі, робить її ще привабливішою.

Вінничанка 48-річна Валентина Берещук робить капітальний ремонт дачного будинку в Луці-Мелешківській Вінницького району.

— Підбирала водостічну систему в тон даху з металочерепиці, темно-коричневий. Усе купувала  два роки тому в "ДахКомплекті", тому впевнилася в якості. Колір не вигорає та немає шуму під час дощу, — розповідає. — Профнастил на паркан теж замовили у "ДахКомплекті".

У асортименті торгової марки PROFiL з'явилася новинка. Це полімерна сітка для захисту водостічного жолоба LEVEX TUBE.

— Застосування такої сітки запобігає засміченню водостічної системи, намерзанню льоду і скупченню снігу. Тим самим зменшується навантаження на жолоб, — продовжує Сергій Петрович. — Сітка не вимагає додаткового обслуговування, подовжує термін служби всієї системи. Вона легко встановлюється у водостічний жолоб діаметром 130 міліметрів. Не вимагає додаткового кріплення, має легку вагу і стійка до ультрафіолету.

Спеціальна форма жолоба перешкоджає переливанню води під час інтенсивних опадів. А новий з'єднувач жолоба служить додатковим ребром жорсткості та запобігає протіканню в місцях з'єднання.

Спеціальні ущільнювачі додають системі герметичності. Вона зручна і проста в монтажі. Всі деталі ідеально підходять одна до одної. Тому працювати з цією системою швидко і легко, — каже майстер покрівельних робіт 26-річний Степан Нестер. — Декілька видів кріплень дозволяють монтувати водостоки до та після покрівельного матеріалу, тільки при температурі не нижче 5 градусів. Якщо монтаж зроблений по інструкції, то на водостічну систему надаєтся гарантія від виробника 10 років із моменту продажу.

Водостічні системи з ПВХ польської торгової марки PROFiL успішно пройшли випробування на міцність при навантаженні снігом у зимових умовах. У районах, де можуть бути дуже сильні снігові опади, необхідно застосовувати винятково сталеві елементи тримачів жолоба і водостічних труб. Водостічні системи ТМ PROFiL виробляють згідно зі встановленими нормами з охорони середовища і не містять шкідливих для здоров'я людини елементів.

"ДахКомплект" м. Вінниця, вул.Чехова, 25, 2 поверх. Тел.: 0(432) 69 07 08, 0(67) 754 54 34, 0(99) 735 27 04, факс: 0(432) 27 27 16.

Зараз ви читаєте новину «Сучасні водостоки перевірені часом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі