вівторок, 17 червня 2008 17:24

Сергій Гуменний отримуватиме стипендію спортсмена

У Києві 10–11 червня проходив чемпіонат України з академічного веслування. Змагалися 33 юнаки  17–18 років. 16-річний Сергій Гуменний із міста Ладижин став бронзовим призером змагань. На думку тренерів, шансів у хлопця було небагато.

— Суперники сильні, на два роки старші, — розповідає тренер Руслан Гайсин, 36 років. — Ми прогнозували, що візьмемо четверте-п"яте місце.

Боротьба велася між Олександром Натокою із Запоріжжя та Ігорем Хмарою із Києва. Під час фінального запливу тренер киянина супроводжував його до фінішу катером. Робити настанови та створювати катером хвилю недопустимо на змаганнях. Тому Хмару дискваліфікували. Автоматично всі учасники змагань піднялися на сходинку вгору.

Сергій Гуменний — член збірної України з академічного веслування. У Ладижині щомісяця отримує 525 грн стипендії як найкращий спортсмен міста. Останньою перемогою Сергій забезпечив собі стипендію на 2009 рік. Наступного року Сергій закінчує школу. Планує навчатися в Києві і тренуватися.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Гуменний отримуватиме стипендію спортсмена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі