понеділок, 04 червня 2012 06:30

Серед передплатників газети розіграють вікно

Автор: фото надане компанією ”Шана-М”
  Працівник фірми ”Шана-М” кладе скло на спеціальний автоматичний стіл для різки. Розміри скла вводять у комп’ютер. За його допомогою воно ріжеться з точністю до міліметра
Працівник фірми ”Шана-М” кладе скло на спеціальний автоматичний стіл для різки. Розміри скла вводять у комп’ютер. За його допомогою воно ріжеться з точністю до міліметра

Металопластикові вікна та двері давно стали звичним атрибутом нашого життя. Власників квартир, офісів та магазинів задовольняють як можливості дизайну таких виробів, так і їх тривала експлуатація. Справжній комфорт у будь-якому приміщенні допоможуть створити вироби вінницького заводу металопластикових конструкцій "Шана-М".

— За п'ять років роботи наша компанія завоювала довіру не лише у Вінницькій області, а й у Західній та Центральній Україні, — розповідає маркетолог підприємства "Шана-М" Юлія Чернік, 26 років. — Ми виготовляємо вікна та двері з німецьких профілів "Вінбау", "Декьонінк" та "Вінтех". При цьому, незалежно від кількості камер профілю, споживач стовідсотково отримує якісний виріб, що з роками не тьмяніє та не лущиться. Наш європейський партнер — компанія "Г-У" постачає віконну фурнітуру й надає гарантію на 40 тисяч циклів відкривань.

"Шана-М" намагається задовольнити потреби найвибагливішого покупця. Так, в офісах компанії можна замовити вікна та двері таких кольорів, як золотий дуб, горіх, махагон та інші. Для цього недавно була впроваджена виробнича лінія з ламінації профілю.

— У наш час нелегко конкурувати на віконному ринку. Тому компанія "Шана-М" ніколи не стоїть на місці й реалізує те, що ще вчора здавалося неможливе. Сьогодні ми маємо новітнє обладнання, що дозволяє армувати арочні вироби будь-якої складності. "Металева начинка" всередині арок виключає їх провисання, збільшує опір таких конструкцій механічним навантаженням і сильним вітрам. Ми можемо "гнути" профіль разом із металом всередині, отримуючи конструкції заокруглених форм. А клієнт "Шана-М" може придбати нестандартні двері чи балконні блоки з декоративними елементами на власний смак.

Завдяки роботі відділу технічного контролю вдається уникати браку конструкцій на виході. Купуючи двері й вікна в "Шана-М" можна бути впевненим у їх надійності згідно з міжнародними стандартами.

— Нещодавно телефонувала замовниця. Зі сльозами дякувала компанії за прекрасні вікна. Бо, нарешті, тепер у неї вдома затишно, тепло і вітер не гуде, — додає Юлія Чернік. — Насправді, саме цього результату ми прагнемо досягти в роботі. Незалежно від фінансових можливостей клієнтів, ми завжди надаємо їм якісний європейський продукт.

Компанія "Шана-М" розіграє металопластикове вікно серед передплатників "Газети по-українськи" за одну гривню.

Умови участі в розіграшу вікон від "Шана-М":

Надішліть на адресу 21018, м. Вінниця, вул. Скалецького, 7, оф. 406, ксерокопію заповненої квитанції на передплату "Газети по-українськи" на друге півріччя 2012 року, ксерокопію паспорту й ідентифікаційного коду, контактний номер телефону, домашню адресу. Розіграш відбудеться 20 липня. Результати розіграшу будуть опубліковані в тижневому номері "Газети по-українськи" 27 липня 2012 року.*

Зараз ви читаєте новину «Серед передплатників газети розіграють вікно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі