вівторок, 19 лютого 2008 17:15

Роман Дмитрик із сестрою грабували односельців

Тиждень тому затримали 22-річного Романа Дмитрика та його сестру Світлану Телешман, 14 років. Вони грабували літніх людей у селі Бабчинці Чернівецького району на Вінниччині.

— Спочатку напали на 76-річну жінку, — розповідає начальник Чернівецького райвідділу міліції Володимир Воронюк. — Зайшли у двір, чоловік узяв сокиру під хатою і став погрожувати старенькій. Побив її та наказав віддати гроші. У жінки було 108 гривень, вона й віддала.

Щоб не впізнали односельці, злочинці одягнули шапки з дірками для очей. Поверх них новорічні пластикові маски тварин. За вкрадені гроші Роман купив собі куртку, а сестрі чоботи.

— У них сім"я неблагополучна, — каже секретар селищної ради  Валентина Чорнопищук. — Батько згорів у пожарі із-за п"янки. Мати має ще двох дітей, живе на пособіє. Цей Ромка раніше був судимий за крадіжки, його мамка тоже.

— Уже наступного дня вони прийшли до 72-річної Галини Довіняк і почали її бити, — веде далі Воронюк. — Потім увійшли до хати й побили 74-річного Пилипа Довіняка, забрали 1062 гривні й втекли. господарі подали заяву в міліцію. Злодіїв затримали.

Проти Романа порушено кримінальну справу за сплановане пограбування. Судитимуть і його сестру.

Зараз ви читаєте новину «Роман Дмитрик із сестрою грабували односельців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі