пʼятниця, 15 лютого 2008 17:47

Позитивна енергія пірамід виліковує багато хвороб

Автор: фото: Надія ШТУПУН
  Олексій Галаган зі 13-річною пацієнткою, яка лікується від бронхіту зарядженою водою та енергією пірамід. Він показує на макеті людського організму, як проходять енергетичні потоки. За його спиною — одна з пірамід
Олексій Галаган зі 13-річною пацієнткою, яка лікується від бронхіту зарядженою водою та енергією пірамід. Він показує на макеті людського організму, як проходять енергетичні потоки. За його спиною — одна з пірамід

Директор науково-методичного центру Інформаційної медицини Олексій Галаган, 70 років, приймає хворих у кабінеті на першому поверсі адмінбудинку "Книжка" у Вінниці.

Він лікує за допомогою енергії пірамід. Понад 10 років тому Олексій Якович був головним лікарем Вінницької лікарні МВД, потім став завідуючим відділом лазерної хірургії в обласній лікарні ім. Пирогова.

— Колись хірургом був, все вирізав, — запрошує до свого кабінету Галаган. — Так мене вчили — коли хворий, треба операцію робити. А потім  зрозумів, що не завжди треба різати. Частіше людині можна по-іншому помогти. І став лічити кращими методами. Колеги мене не розуміють. Кажуть, я знахарством зайнявся.

У кабінеті 3х4 м немає вільного місця. На стінах плакати з малюнками, як правильно будувати та виставляти піраміди, як проходять потоки енергії в тілі людини.

— До мене звертаються зі всякими хворобами. Ось Альоша паразитів виводить, — киває лікар на 5-річного хлопчика, який сидить на одному з п"яти театральних крісел біля стіни і тримає підключені до електроприбору пластмасові палички. — Я винайшов пристрій, вібрації якого входять у резонанс із вібраціями паразитів. Включаю одну з семисот частот, і через кілька сеансів паразитів немає.

Мати Олексія, Тетяна Синягіна, каже: лікарі дивувалися, що за кілька днів у сина зникли глисти без допомоги медпрепаратів.

Олексій Якович розробив власну систему появи хвороб. Наприклад, очі в людини хворіють, бо вона не хоче чогось бачити. Вуха — не хоче чогось чути. Голова — через почуття неповноцінності. Лікар пропонує таким людям зрозуміти, чому вони почувають себе приниженими. Виразку шлунка провокує страх, а астму — вина перед оточуючими.

Вільні місця в кабінеті займають піраміди. Навіть скринька для пожертв на православний храм зроблена у їх формі. Хоча багато священиків вважають Галагана знахарем, покійний митрополит Вінницький і Могилів-Подільський Макарій дав йому благословення на практику.

— Добре мати вдома велику піраміду й сидіти в ній під самим верхом, там накопичується позитивна енергія. Родичка моєї дружини так собі рак лікувала. У неї була дуже запущена стадія. Завдяки піраміді вона ще два роки нормально пожила.

Чоловік переходить на шепіт і показує на стіну, за якою була редакція газети Вінницької обласної ради.

— Тут моїм сусідом був редактор газети "Подолія" Володимир Климчук. Грубий чоловік, сварився з подчиньонними. А як я піраміди в себе в кабінеті поставив, вони й на нього почали діяти. Він через два роки до своїх сотрудніків став краще відноситися, вони мені самі казали. І кричати менше став. А тепер зовсім пішов звідси. Так що хочеш не хочеш, а вони діють.

Підіймає одну з пірамідок і показує під нею 6-літровий пластиковий бутель із водою.

— Це заряджена вода. Її молекули подібні до структури плазми крові. Вона краща для людей.

Наливає трохи рідини в пластиковий стаканчик, дає спробувати. Вода холодна, без запаху і ніби нічим не відрізняється від звичайної.

— Я вже кілька років ходжу до мерів нашого міста. У Дворкіса був, у Ваховського та Домбровського. Прошу поставити піраміду на острові Кемпа. Під Москвою на озері Селігер поставили піраміду, й вода в ньому за рік очистилася, береги квітами заросли. Бо в цій фігурі велика енергетика. Наш Південий Буг теж стане чистим завдяки їй. Щоб розповсюдити позитивну енергію в радіусі трьох кілометрів треба збудувати піраміду висотою 30 метрів. Кожен сантиметр розповсюджує енергію на шість метрів навколо.

До кабінету стукають відвідувачі. Вони вдома вже мають піраміди. За  прийом Олексій Якович бере по 10 грн. Цього вистачає, щоб покрити витрати на оренду приміщення.

Зараз ви читаєте новину «Позитивна енергія пірамід виліковує багато хвороб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі