четвер, 17 грудня 2009 18:45

Поважаюча себе компанія дбає про чистоту офісу

Компанія "Еталон чистоти" пропонує весь спектр послуг із прибирання приміщень. Також — хімічне чищення килимового покриття та м"яких меблів.

— Висока швидкість виконання будь-яких побажань клієнта і якість роботи — дійсно професійний підхід до справи, — говорить директор компанії "Еталон чистоти" Віктор Штимпура, 29 років. — Ми ретельно погоджуємо з клієнтом всі аспекти клінінгових робіт і пропонуємо демократичні розцінки на кожен вид послуг. Наші фахівці не завадять перебігу справ у вашому будинку або офісі. Це якраз і є відмінними рисами нашої компанії серед інших та її переваги.

Клінінг — це грамотні чіткі дії, які допомагають підтримувати чистоту в квартирі, офісі, кафе або будь-якому іншому приміщенні.

— Ми забезпечуємо вам гідний імідж. Він складається із величезної кількості різних деталей. До того, багаторічній досвід закордонних клінінгових компаній показав, що прибирання приміщення є важливим для кожної фірми. Особливо, якщо це прибирання виконують професіонали своєї справи, — продовжує Віктор Васильович. — Роблячи замовлення, ви забезпечуєте собі позитивний імідж, причому без зусиль із вашого боку. Окрім того, пил і бруд погано позначаються на здоров"ї людини. Отже, ми піклуємося і про ваше здоров"я.


Довідки за тел.: (0432) 69 60 68, (096) 566 24 95, www.etalon-chistoty.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Поважаюча себе компанія дбає про чистоту офісу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі