середа, 07 травня 2008 19:25

Пошукова служба "ГПУ"

 

Редакція "Вінницької "Газети по-українськи" започатковує нову рубрику "Пошукова служба "ГПУ". Ми друкуватимемо ваші оголошення про розшук рідних і близьких людей, з якими втратили зв"язок. Надсилайте свої історії, фотографії — якщо є. Вкажіть зворотну адресу, і ми їх повернемо. Не забудьте про контактні телефони. Ми зв"яжемося з вами, коли людина відгукнеться.

Поки що друкуватимемо оголошення про пошук людей із Вінницької області. За два місяці можна буде надсилати листи, які друкуватимуться на всеукраїнських сторінках "Газети по-українськи". Можливо, вас цього разу не шукають. Та ви побачили знайоме прізвище, будь ласка, скажіть тій людині чи повідомте до редакції. Листи пишіть на адресу: "Пошукова служба ГПУ", редакція "Газети по-українськи", вул. Некрасова, 25, м. Вінниця, 21007

Коробка Катерина Олександрівна розшукує Страха Петра Iвановича, 1964 р.н.

"У 1986 році моя мама, Валентина Олексіївна, відпочивала в санаторії ім. Іванова міста Одеси. Там вона познайомилася з моїм батьком. Після повернення зрозуміла, що вагітна. Коли мені було 3 роки, мама написала батькові листа на адресу: Вінницька обл., Чечельницький р-н, с. Ольгопіль. Вона послала й мою фотографію. Лист повернувся з поміткою "адресат вибув". Дуже хочу познайомитися з батьком".

Старостенко Лариса Анатоліївна розшукує Тімощука Сергія Миколайовича, 1967 р.н.

"Хочу знайти давнього друга Тімощука Сергія Миколайовича, який проживав у Вінницькій області, Погребищенському районі, селі Плисків, вул. Щорса, 4. Ми з ним разом вчилися в 1984 році в місті Шебекіно Білгородської області в училищі N 2. Він вчився на телемайстра. Хочу його побачити або почути".

Розшукується Хміль Дмитро Миколайович.

"Шукаю брата. Зв"язок із ним перерваний 28 років тому. Звісток від нього немає. На фото він, його дружина Галя, син Славко".

Зараз ви читаєте новину «Пошукова служба "ГПУ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі