четвер, 01 жовтня 2009 17:32

Плитку "Атем" із регіонального складу доставляють безкоштовно

Автор: фото: Інна ЧЕРВІНЧУК
  Працівник Вінницького регіонального складу Віталій Гвоздінський перевозить керамічну плитку
Працівник Вінницького регіонального складу Віталій Гвоздінський перевозить керамічну плитку

Регіональний склад площею понад 10 тис. кв. м відкрив у Вінниці на вул. Фрунзе, 4 Київський керамічний завод "Атем". Склад задовольнятиме потреби споживачів Вінницької та Хмельницької областей.

— Тут зібрані близько 70 тисяч "квадратів" керамічної плитки — це понад 60 фур у 20 тонн, —  проводить поміж рядами запакованих пачок плитки Андрій Білоножко, 34 роки, керівник компанії "Домінік", на базі якої відкрито склад. Зверху на окремих пачках зразки. — Ось це фасадна плитка Грес, — бере в руки велику, 60х60 см, поліровану плитку пастельного бежевого кольору. — Вона міцна, стійка до перепадів температур, прирівнюється до натурального каменю. В Україні їй немає аналогів. Є плитка для внутрішнього облицювання, для підлоги, для стін, — веде складом далі. — В асортименті понад 40 колекцій у різній кольоровій гамі. Величезний вибір декоративних елементів, фризів.

Від розмаїття кольорів, форм і фактур розбігаються очі. Кахель з яскравими візерунками, як у калейдоскопі, змінює плитка, що імітує дерево, камінь, мармур і навіть тканину. Білоножко наголошує, що за якістю та дизайном керамічна плитка виробництва "Атем" не поступається західним виробникам — Італії та Іспанії, яких вважають законодавцями в плитковій моді.

— Фактично, це італійська плитка, яка виробляється в Україні, — каже Андрій Олександрович. — Однак в Італії її продають за євро, а в нас — за гривні. Скажімо, ось цю чудову плитку для стін, — показує на стенді різні варіанти, — ми продаємо по 80 гривень за метр, а в Італії — по 80 євро. Це тому, що імпортну плитку з білої глини виготовляють із привозної сировини. А доставка, розмитнення, транспортування — усе це шалені гроші. Тому імпортна плитка фактично недосяжна для середньостатистичного українського споживача.

Плитка "Атем" відповідає західним стандартам ISO та українському стандарту, який навіть жорсткіший від західних.

— Навіть другий сорт нашої плитки подекуди кращий за імпортні зразки. Поверхня ідеально рівна, без "вертольотів". Кути — тільки 90 градусів. Не дозволяється похибка навіть в один градус. Забезпечити таку високу якість вдається за допомогою сучасного високотехнологічного імпортного обладнання. На заводі створена трирівнева система перевірки якості, що на 92–95 відсотків забезпечує випуск продукції першого сорту.

За якістю та дизайном не поступається західним виробникам

Незважаючи на кризу і згортання будівництва, обсяги продажу плитки виробництва керамічного заводу "Атем" зростають.

— Нам удалося відшматувати долю ринку в західних виробників, які прив"язані до курсу валют, — говорить Андрій Білоножко. — І ми раді виконати свою місію і забезпечити продавців і споживачів недорогим якісним товаром і гарним сервісом. У будь-якій точці регіону гуртовий замовник може розраховувати на представника з фокусної компанії "Атем", який розповість про новинки та допоможе організувати торгівлю в магазині таким чином, щоб збільшити обсяги продажу та прибутки.

Товар із регіонального складу в магазини, гуртові будівельні бази та організації  доставлятимуть безкоштовно.

Зараз ви читаєте новину «Плитку "Атем" із регіонального складу доставляють безкоштовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі