четвер, 05 червня 2008 17:17

Після балу виїжджають на природу

Найдешевший випуск для класу з 30 осіб коштуватиме 100 грн кожному. За ці гроші можна найняти ведучого свята — 250 грн. Також до півночі посидіти в їдальні та з"їсти гаряче м"ясо по-французьки, два різновиди салатів і бутерброди з сиром та ковбасою — 50 грн із особи. Ще потрібно замовити фото- та відеозйомку — по 50 грн із кожного.

Випускникам, які хочуть посидіти в кафе цілу ніч і зранку зустрічати схід сонця, доведеться за те ж меню викласти по 100 грн. Шоу-програма обійдеться від 300 до 1,5 тис.

— Баба Яга на одноколісному велосипеді за чотири виходи візьме 300 гривень. Стільки ж буде коштувати східний танець кількох дівчат, — каже директор розважального агентства "Бакс" у Вінниці Артем Сорока, 26 років. — Балет із нічного клубу візьме за виступ 500–1500 гривень. А ще на випуск треба щось смішне, бо стриптизерами нинішніх учнів уже не здивуєш.

Батьки випускників замовляють феєрверки. Вони обходяться в 500 грн. Феєрверк із мильних бульбашок коштує майже 100.

— Часто випускники після випуску приходять замовляти подорожі, — розповідає директор турагенства "Меркурій" Віктор Ярошенко. — Випуск на природі не дають проводити дівчата. Вони ж сплять і бачать себе в пишних платтях! А після свята з радістю їдуть у Карпати чи сплавляються на катамаранах по Південному Бугу.

Карпати коштуватимуть кожному 300 грн. Сплав на три дні — 200–250.

У селах, де кількість учнів у класах не перевищує 10 осіб, випуск коштуватиме дорожче.

— Сказали здати по 450 гривень на випуск, — говорить 44-річна Валентина Максімова з села Сьомаки Жмеринського району. — Їх у класі всього сім чоловік, а треба на випуск ще вчителів пригласити.

Торік обласне управління освіти рекомендувало вчителям не приходити на випуски, щоб не обтяжувати сім"ї дітей витратами. Цього року освітяни рекомендують батькам не виставляти на столи спиртне, а заодно й самим його не вживати.

Зараз ви читаєте новину «Після балу виїжджають на природу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі