пʼятниця, 01 лютого 2008 18:45

Павло Бичок провалився на середині річки

28 січня 7-річні Павло Бичок і Пилип Петрук із міста Хмільник на Вінниччині провалилися під лід на річці Південний Буг. Вони навчалися у 2-А класі місцевої школи N4. Після уроків поверталися додому разом із однокласником Сергієм Кліміком.

Біля дому Павло та Пилип вирішили поковзатися. Сергій Клімік відмовився.

— Хлопчики дійшли десь до середини Бугу і там провалилися, — каже держінспектор пожежного нагляду Хмільницького району Михайло Хомін, 38 років. — Павло одразу пішов під воду, а Пилип зачепився підборіддям за лід.

Сергій побіг по допомогу.

— Двоє місцевих жителів Олександр Михайлович та Ігор Камбаров намагалися на надувній лодці доплисти до дітей, але вона порізалася об лід, — веде далі чоловік. — Потім підставили драбину. Та обломилася. Добиралися до хлопчиків по довгим дошкам.

Обох дітей одразу відвезли до райлікарні. У приймальному відділенні Павло Бичок помер. Він наковтався холодної води. Непритомного Пилипа направили до реанімації.

— Дитина вже майже не дихала, серцебиття не було чути, — говорить 31-річний Ігор Муть, лікар хмільницької райлікарні. — До тями прийшов тільки на ранок. У нього запалення легенів.

Коли Пилип опритомнів, назвав своє ім"я та прізвище вчительки. Одразу попросив їсти.

— Для батьків Павла смерть єдиного сина — велика трагедія, — продовжує освітянин Луков. — Чекали його народження 10 років, дуже берегли. Хлопчик учився нормально. Тільки от купили нові меблі у його кімнату.

Зараз ви читаєте новину «Павло Бичок провалився на середині річки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі