понеділок, 21 січня 2008 16:53

Оригінальність на конкурсі краси шкодить

Автор: фото: Надія ШТУПУН
  Учасниця відбіркового туру конкурсу ”Міс Вінниця” йде по сцені будинку культури ”Зоря”. Деякі конкурсантки по кілька разів повільно проходили повз журі, намагаючись якнайдовше протриматися на ”подіумі”. Зі 103 учасниць відібрали 16
Учасниця відбіркового туру конкурсу ”Міс Вінниця” йде по сцені будинку культури ”Зоря”. Деякі конкурсантки по кілька разів повільно проходили повз журі, намагаючись якнайдовше протриматися на ”подіумі”. Зі 103 учасниць відібрали 16

На відбірковий тур конкурсу "Міс Вінниця" 18 січня у будинку культури "Зоря" прийшли 103 дівчини віком 16–26 років.

Марія Денисенко прийшла на конкурс разом із мамою. Вони сидять окремо від решти дівчат.

— Я навчалася у вінницькій модельній школі "Клодель-моделз", — каже 18-річна Марія, — хотіла працювати моделлю. Але виявилося, що це важка, невдячна робота. Ніякої поваги до дівчат, і постійно кажуть, що товста. Куди б не подалася, погоджуються брати тільки коли схудну. Я при рості 174 сантиметри маю параметри 84-60-91. І це я поправилася з тих пір!

Дівчата могли бути в закритих і відкритих купальниках. Одна прийшла в жовтому концертному купальнику з довгим боа, прикріпленим, наче хвіст. Її вихід викликав посмішки в журі.

— Ми постійно пояснюємо дівчатам, що оригінальність у конкурсі більше шкодить, ніж допомагає, — говорить голова комісії 40-річний Євген Майданник. — Це не той випадок, коли потрібно бути не таким, як усі.

 — А по-моєму, це так мило, коли дівчата намагаються ще якось затримати на собі увагу, — посміхається член журі Олександр Шемет, 49 років. — Видно, що мами наказують: "Ти ж обізательно поздоровайся з ними!"

Журі між собою хвалять дівчат, які прийшли цього року. Серед відібраних найнижча має зріст 1,68 м, найвища — 1,8 м.

— Більше старших, багато високих, — зауважує Майданник. — Переможниця їде на "Міс Україна", а там зі зростом жорстко — менше метр сімдесят шість не беруть.

Шемет помітив конкурсантку, яка вже третій рік намагається пройти відбір.

— Неприємно, коли конкурсом дівчата намагаються побороти свої комплекси, — каже Олександр Шемет. — Комплекси — це нормальна річ, потрібно враховувати їх у своєму житті, а не давити як прищі.

Зараз ви читаєте новину «Оригінальність на конкурсі краси шкодить». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі