четвер, 23 жовтня 2008 19:38

Олександр Миронов втретє виграв у лотереї "Хто там?"

Олександр Миронов втретє виграв у лотереї "Хто там?"

У суботу 43-річний начальник відділу у справах сім"ї, молоді та спорту Теплицької райадміністрації Олександр Миронов у студії 207-го розіграшу державної лотереї "Хто там?" виграв телевізор. Це третій його приз у цьому розіграші.

— Я граю чотири роки, із часу створення лотереї, — хвалиться Олександр Павлович. — Білети купую в одного й того ж реалізатора — Наташі Пастушенко. Мені везе.

За чотири роки Миронов придбав 715 білетів. Тричі вигравав по 100 грн у додатковій грі. Скільки ж разів їздив на гру до студії.

— Уперше мене запросили в квітні 2006 року, то була гра N78, — згадує Миронов. — Коли зателефонували, я саме працював на суботнику, білив дерева. Колеги не повірили. Думали, що жартую. Бо ще жодна людина з району не була там. Тоді я виграв комп"ютер і 1500 гривень. Переживав. Це зараз їду на телестудію, як на роботу. І вільно почуваюся, хоча й прямий ефір.

Удруге на гру N163 Миронов поїхав 15 грудня 2007-го. Запрошували 11 грудня, на день народження чоловіка. У студії він виграв автомобіль і мікрохвильову піч. Замість авто взяв гроші й купив квартиру в Теплику.

Цьогоріч на грі 18 жовтня виграш Миронова становив 3000 грн.

— Вела гру Наталя Арделян, бо Максим Неліпа зустрічав день народження в Англії, — продовжує Олександр Миронов. — Наталя запитала, що я хочу виграти. Сказав, що пустує гараж, потрібен автомобіль. Але виграв телевізор. Удома був новенький, а ось пральної машини нема. Може, її візьму взамін.

Миронов вірить, що головний приз — квартира у Києві — чекає на нього. 2006 року Миронов за програмою стажування їздив до Америки. Купив там светр. Каже, запрограмував його на виграш.

— Я його одягаю третій раз, бо він куплявся спеціально для телебачення. Він щасливий.

Рік тому Олександр поховав матір. Вірить, що вона допомагає йому з того світу.

— На гру попасти важко, — говорить. — За тиждень збирається до п"яти мішків купонів. В останній грі участь брали 36 учасників. Я в списку був 29-й, а на ігрове поле виходило лише шість гравців. Із Теплицького району була ще директор Погорільської школи Надія Коцеруба. А з Вінниччини всього чотири учасники.

Учасникам оплатили готель й дали 300 грн на проїзд та інші витрати.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Миронов втретє виграв у лотереї "Хто там?"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі