четвер, 20 грудня 2007 19:27

Оксана Дерен і Олександр Шарко загинули разом

27-річний Олександр Шарко і 22-річна Оксана Дерен із райцентру Калинівка на Вінниччині 13 грудня зустрілися з друзями у кафе "Мальва". Саша залицявся до Оксани. Але серйозних стосунків між ними не було.

Увесь вечір танцювали разом. За північ дівчина зібралася додому. Друг Сашка підвіз пару до гаража. Звідти Шарко мав відвезти Оксану на власному "опелі" додому. Чоловік завів двигун прогрітиcя, увімкнув пічку. Вихлопні гази заповнили гараж і проникли в салон авто.

Припускають, що Саша і Оксана навіть не помітили, як втратили свідомість. Газ отруює організм за 5 хв., і людина поступово засинає, каже судмедексперт Сергій Примаков. Цей газ ще називають "підлим".

Оксана не прийшла додому, і батьки звернулися до міліції. Вранці 14 грудня оперативники знайшли дівчину та Сашка мертвими в гаражі.

— Він таксував у нас. Останнім часом розповідав, що продасть старий "опель", докладе і купить чорний "шевроле", — згадує керівник місцевого таксі "Вікторія" Світлана Драбинко.

Олександр Шарко — майстер спорту з хокею на траві. Має 15 медалей. Батько хлопця працює слюсарем на машинобудівному заводі, мати — пенсіонерка. Меншому брату Віталію — 20 років.

Оксана мріяла про кар"єру юриста. Навчалася у магістратурі Київського університету МВС. Останні роки працювала юристом у райлікарні. Збиралася вступити до аспірантури.

— Усе говорила, що їй тут тісно, — каже мати дівчини 47-річна Ольга Дмитрівна, працівник районного центру зайнятості. — З її здібностями треба жити у великому місті. Хотіла працювати в Києві.

У ніч на Андрія нагадала, що вийде заміж через рік. Меншій сестрі Тетяні 18 років.

Поховали Оксану Дерен і Олександра Шарка 16 грудня на кладовищі у Калинівці. Два десятки таксистів хвилину сигналили вслід труні Сашка. Ольга Дмитрівна купила дочці 22 червоні троянди. Вона їх дуже любила.

Зараз ви читаєте новину «Оксана Дерен і Олександр Шарко загинули разом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі