вівторок, 29 квітня 2008 16:09

"Одноокі" світлофори попереджають водіїв

Щороку на трасі Виступовичі– Кам"янець-Подільський неподалік села Комсомольське Козятинського району стаються десятки аварій. Минулого місяця на пішохідному переході збили жінку із 10-річним сином. Хлопчика відкинуло на узбіччя. Пішоходи вижили. Винного досі не знайшли.

— Питання про встановлення світлофорів виникло давно, — розповідає заступник голови Козятинської райдержадміністрації Сергій Міклуха. — Не було коштів. Але наприкінці лютого райрада виділила майже 50 тисяч гривень на освітлення автомагістралей. У центрі села Комсомольське з"явилися попереджувальні світлофори. Кожен має лише одне "око", яке мигає жовтим світлом. Цього достатньо, щоб привернути увагу та попередити водіїв і пішоходів про підвищену небезпеку на ділянці дороги.

Окрім світлофорів, з"явилася невисока огорожа. Відтепер пішоходи не зможуть переходити вулицю будь-де. На переходах поновили "зебри" та встановили нові дорожні знаки зі світловідбивачами.

Зараз ви читаєте новину «"Одноокі" світлофори попереджають водіїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі