четвер, 04 вересня 2008 18:59

Новини коротко

Бершадський танцювальний колектив "Мрія" здобув друге місце у номінації "Естрадні танці" і благодійному дитячому фесті "Чорноморські ігри" у Скадовську. 10–14-річні артисти з Вінниччини змагалися нарівні з 20–25-річними. У подарунок бершадчани отримали рюкзаки, канцтовари та футболки з логотипами фестивалю.



У Могилеві-Подільському власникам п"яти зруйнованих повінню будинків влада купить нові квартири. На березі Дністра встановлять п"ять камер спостереження, щоб стежити за рівем води. На все це з міського бюджету виділять майже 500 тис. грн.



На Муніципальному ринку Вінниці відкрили офіс уповноваженого Держкомітету України з питань регуляторної політики та підприємництва. До нього можуть звертатися підприємці, які вважають, що їхні права порушують.




Дністровський каньйон на території Вінницької, Івано-Франківської, Тернопільської та Хмельницької областей увійшов до семи природних чудес України. На його території майже 100 пам"яток живої та неживої природи. До 100 українських чудес потрапили Іллінецька астроблема, долина Гайдамацький Яр у Ямпільському районі та пісковики річки Бушинки.



У місті Гайсин на початку 2009 року відкриють перший супермаркет. Магазин "Фуршет" розмістять у будівлі міського "Універмагу".

Зараз ви читаєте новину «Новини коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі