четвер, 17 липня 2008 17:17

Новини коротко

Сховище для праху померлих на 100 урн розпочнуть будувати із серпня на центральному кладовищі Вінниці. На будівництво стіни колумбарію з міського бюджету виділили 200 тис. грн.



Заповідною зоною оголосили депутати Козятинської райради землі, прилеглі до Кашперівського протитуберкульозного дитячого санаторію "Лісова пісня". Із приводу встановлення охоронних зон народні обранці направили клопотання до Вінницької облради.



У Гайсині на будівлі районного будинку культури відкрили меморіальну дошку актору та співаку, уродженцю міста Емілю Горовцю. За життя Горовець записав понад 400 пісень та випустив 30 дисків загальним тиражем понад 20 млн. Він написав шлягери "Бухенвальдский набат", "Голубые города", "Дрозды", "Королева красоты".



Фірма "Миронівський хлібопродукт" презентувала у Вінниці проект найбільшої в Україні бройлерної птахофабрики потужністю 420 тис. т м"яса на рік. Підприємство зведуть до 2015 року в Ладижині. Сума інвестицій сягне $1,5 млрд. На фабриці працюватимуть 8 тис. робітників. Їм збудують 250-квартирний будинок та два гуртожитки.

Зараз ви читаєте новину «Новини коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі