четвер, 26 червня 2008 19:28

Новини коротко

В"ячеслава Німака зі Жмеринського райвідділу та Дмитра Хохлюка з Гайсинського райвідділу нагородили відзнакою МВС "Зразковий дільничний інспектор". Ключі від нових службових авто видали дільничним Ленінського та Замостянського відділів міліції. До кінця року МВС планує купити машини кожному дільничному.



До Євро-2012 започаткують нову телефонну службу екстреного виклику "112". Вона охопить п"ять областей України, де проходитимуть футбольних матчі, та Вінниччину, через яку пролягають дороги з Європи на схід України. За номером "112" можна буде викликати міліцію, пожежників, "швидку" і газівників. Диспетчери знатимуть іноземні мови.



26 червня розпочалася додаткова сесія зовнішнього оцінювання. Участь у повторному тестуванні візьмуть 654 школярі області. У Вінниці буде єдиний пункт тестування у школі N32. Переважна більшість учасників повторного оцінювання не з"явилися на перший іспит із поважних причин. Завершиться тестування 3 липня.



35 вінницьких дітей-сиріт і позбавлених батьківського піклування поїхали до польського міста Кельце на дитячі Олімпійські ігри. Учасникам видали по дорожній сумці з шортами, футболками, кросівками, спортивним костюмом і блайзером із символікою Вінниці. Кожному дадуть по 20 євро на кишенькові витрати. Ігри проходитимуть із 26-го по 29 червня.

Зараз ви читаєте новину «Новини коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі