четвер, 20 грудня 2007 19:34

Нові квартири дадуть 72 сім"ям Ладижина

22 грудня до Дня енергетика у Ладижині здадуть 9-поверхову новобудову в центрі міста. Її почали зводити 1999 року. 72 родини працівників Ладижинської теплоелектростанції отримають безкоштовні квартири.

Будинок має по 35 дво- та трикімнатних помешкань, а також два однокімнатні. Вікна — пластикові, вхідні двері — броньовані. Зовнішні стіни — теплоізольовані. Сантехніка відсутня.

У квартирах багатоповерхівки встановлено лічильники води та газу. Опалення централізоване. Працює воно з минулої зими. Тоді тривали малярно-штукатурні роботи.

Приміщення під"їздів уже облаштували. На вікна та балкони квартир першого поверху встановили декоративні захисні ґрати. Налагоджують роботу ліфтів у двох під"їздах та прокладають дорогу до новобудови.

Попередній будинок, 5-поверхівку, для працівників ТЕЦ здали 1998 року.

— Перспектива будівництва житла для енергетиків є, але все залежатиме від обставин, — розповідає голова профкому Ладижинської ТЕЦ Василь Брунь. — Чи то буде кооператив, чи дольова частка енергетиків, які претендують на нього, — поки не відомо.

У черзі на отримання квартир — 365 працівників станції.

Зараз ви читаєте новину «Нові квартири дадуть 72 сім"ям Ладижина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі