вівторок, 18 березня 2008 15:37

Нова сільська голова Тропового проведе водогін

Після виборів 16 березня в селі Тропове Могилів-Подільського району на Вінниччині сільською головою стала 34-річна Тетяна Гаврищук. Вона набрала 50% голосів. Кандидатами було ще троє жінок і чоловік.

— Хочу зробити в селі водогін, відремонтувати дитсадок, дороги, мости, — говорить Тетяна Олександрівна. — Люди повірили, що я можу. Ще до того, як стати сільською головою, добилася, щоб односельці отримували компенсацію за знеціненими вкладами в селі, а не їздили в райцентр.

Тетяна Гаврищук раніше працювала в теплицях у сусідньому селі Сугаки. 12 років тому народила сина Ярослава. З чоловіком обробляла землю, вирощувала городину. Заочно навчається у Вінницькому аграрному університеті. Офіційно безробітна.

Колишній сільський голова, 60-річний Микола Яцишин, помер 13 січня 2007 року.

— Із Миколою Миколайовичем ми були в гарних стосунках, — говорить сільський голова сусіднього села Сугаки 44-річний Іван Сахарук. — Господарював у Троповому 20 років. Він помер на східцях сільради. Серце зупинилося. Досвідчений був, порадою завжди допоможе. Тетяна Гаврищук у нашому селі в школу ходила, потім і працювала.

Нову сільську голову затвердять на сесії сільради після 26 березня. Протягом 10 днів після виборів опоненти мають право оскаржувати результати. Проте, за словами працівників виборчої комісії, ніхто з чотирьох  кандидатів не має наміру цього робити.

Зараз ви читаєте новину «Нова сільська голова Тропового проведе водогін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі