четвер, 17 липня 2008 17:18

Найдешевше помешкання продають без світла та води

У двокімнатну квартиру на вул. Першотравневій у Вінниці заходимо з проїжджої частини. На другий поверх підіймаємося дерев"яною драбиною. На ній немає всіх щаблів. Двері підперті зсередини табуреткою, її можна побачити в щілину. Кілька разів стукаємо, поки не з"являється господар. Олександр Клименко, на вигляд років 40, виходить у сімейних трусах і майці навиворіт. Відсуває табуретку від дверей.

— Учора забув ключі, прийшлося виламувати двері, но я замок поставлю, — одразу попереджає чоловік.

У квартирі пічне опалення та дві суміжні кімнати. Кухні та вбиральні немає. Туалет надворі. Води теж немає. Її відключили кілька років тому за несплату.

Запитую, чи великий борг із квартплати, за воду і газ.

— Та тисяч п"ять, не більше, — каже Олександр. — Я вам цю суму скину, як будете купляти. Главне, щоб налічкою розщитувались, бо кредіт вам не дадуть. Тут дом аварійний. Но це вони так кажуть, а он на першому поверсі якась дама купила собі кілька квартір, робить ремонт обалдєнний. І ви зробите, і ще довго будете тут жити.

За 50-метрову площу квартири власник хоче $34 тис. Продає житло понад рік. За цей час знизив ціну на $8 тис.

Зараз ви читаєте новину «Найдешевше помешкання продають без світла та води». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі