понеділок, 08 липня 2013 05:05

Найбільший виробник хліба у Вінниці змінив торгову марку

Відтепер 100 т продукції на добу завод "Вінницяхліб" "Концерну Хлібпром" випускатиме під рідною для нього торговою маркою — "Вінницяхліб". Підприємство також представило оновлений логотип. Поступово все упакування продукції заводу перейде на новий дизайн.

— В ідеї нового логотипа закладено основні цінності підприємства — натуральність, якість, стабільність, майстерність, професіоналізм та легендарність. Ми з упевненістю повернулися до такого близького кожному вінничанину бренду, адже впродовж 80 років продукція заводу є гордістю городян та візитною карткою міста. Вона знайома протягом багатьох десятиліть саме як вироби від "Вінницяхліб". Тепер їх можна легко впізнати по оновленій упаковці та назві, яка склалася історично, — розповідає автор проекту з оновлення торгової марки, категорійний менеджер ПАТ "Концерн Хлібпром" Віталіна Арбузіна.

Впровадженню нового символу передувало споживче дослідження, яке показало, що вінничани з повагою та вдячністю ставляться до заводу. Для них це добросовісний виробник, який достойно витримав перевірку часом та впродовж десятиліть зберігає високі стандарти якості. В рамках дослідження також протестували декілька запропонованих варіантів логотипа. Це допомогло виявити ту концепцію, яка, на думку респондентів, найбільше відповідає цінностям заводу і сприйняттю бренду споживачами.

Як зазначив директор ВП "Вінницяхліб" Сергій Семенков, у новому логотипі зберегли впізнавану символіку й усе виконали у притаманній для Вінниці колористиці. Знайомий ще з 1990-х пекар несе свіжий та духмяний хліб, його образ став більш сучасним, та він незмінно крокує вперед. Пекар, як і раніше, залишається втіленням доброти, тепла й працелюбності. На емблемі зазначено рік заснування заводу, що демонструє його стабільність на ринку. Завершують композицію золоті колоски пшениці, як символ багатства, єдності та життя.

Вже сьогодні під ТМ "Вінницяхліб" на ринку Вінниччини можна придбати частину виробів, а незабаром — усю упаковану продукцію заводу.

Зараз ви читаєте новину «Найбільший виробник хліба у Вінниці змінив торгову марку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі