четвер, 13 березня 2008 18:50

Начальником СБУ в області став киянин

У Вінниці 6 березня працівникам обласного управління служби безпеки України представили нового начальника —  40-річного полковника Юрія Артюхова.

Зміну керівництва пов"язують із скандалом у Ямпільському художньому музеї. Його директорка Алла Мруг передала експонати в користування на рік тамтешньому управлінню СБУ, яке очолював 57-річний Іван Кулак. Після повернення, виявилося, що картини підроблені.

На зустріч із праціниками Юрій Борисович приїхав службовою "Ауді А6". У новому кабінеті він з"явився у вівторок, 11 березня. Нині знайомиться з робочою документацією.

Раніше Артюхов працював у Києві заступником начальника головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю. Із січня 2007 був на посаді першого заступника начальника СБУ в Києві.

Колишній начальник Іван Кулак зарахований у розпорядження голови служби безпеки України. Каже, тепер матиме час на відпочинок.

— Із задоволенням займуся садівництвом, — зізнається Кулак. — Моя стихія — кущові екзотичні рослини. Раніше на це часу не було. Друзі знають про моє захоплення, присилають насіння та саджанці.

Зараз ви читаєте новину «Начальником СБУ в області став киянин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі