четвер, 18 листопада 2010 17:30

Начальникам обласних управлінь дали квартири

Начальник обласної податкової інспекції 51-річний Олександр Вітрук отримав ордер на трикімнатну квартиру у вінницькому мікрорайоні Поділля. Помешкання загальною площею 99,2 "квадрата". Клопотання на квартиру начальнику подали з профспілкового комітету організації.

— Він раніше винаймав помешкання, а про його родину нічого не знаємо, — каже колега Вітрука, просить не називати його. — Про те, що начальнику дали квартиру, навіть не знали в управлінні. Він зараз у відпустці. Ото напевно, як її отримав, так і пішов переселятися.

На Вінниччину Вітрука призначили у квітні цього року. Раніше  працював у Житомирській області.

— У нього ніби там є житло, та він про це не розказував, — додає колега. — У новій квартирі має жити з донькою та онуком.

Начальник обласного управління міліції 51-річний Валерій Нонік теж прийшов із Житомирської області. Його призначили 22 березня.  Він отримав 4-кімнатну квартиру на 129 кв. м по вул. Зодчих у цьому ж мікрорайоні.

До нового помешкання начальник міліції перевезе матір, дружину Марину Георгіївна, доньку Каріну та двох онуків. Досі жив у міліцейському готелі.

— Сьогодні квадратний метр житла в будинку, де видали квартири начальникам, коштує від тисячі доларів, — каже рієлтор агентства нерухомості "Твій дім" Валерій Смирнов, 38 років. — Останнім часом таких квартир не купують, бо дорогі.

Житло, яке надали чиновникам, має статус службового.

Зараз ви читаєте новину «Начальникам обласних управлінь дали квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі