вівторок, 22 квітня 2008 17:19

На ставці Гітлера святкували день народження фюрера

20 квітня з дня народження Адольфа Шикльгрубера, відомого під псевдонімом Гітлер, виповнилося 119 років. Минулої неділі до його ставки "Вервольф" за 20 км від Вінниці в Чорному лісі з"їхалося 35 людей віком 16–19 років. Усі коротко стрижені, в камуфляжній формі. Вони приїхали з Вінниці, Києва, Одеси, Кіровограда, Донецька святкувати день народження лідера нацистської Німеччини.

— Нас попередили: можливо, на ставку з"їдуться нацисти. Торік їх було 20, — говорить Ігор Слободянюк, начальник відділу дільничних Вінницької обласної міліції. — Молоді люди приїхали о дев"ятій ранку, розпалили вогнище, жарили шашлики, пили пиво. Поводилися тихо, неагресивно, порядок не порушували. Повісили прапор зі свастикою. Сказали, що святкують Вербну неділю. Але згодом виявилося, що відзначають день народження Гітлера. Серед них було кілька дівчат.

Учасники — представники української націонал-трудової партії. На ставці було майже 15 вінничан. Після шостої вечора вони почали розходитися по домівках, а гості — роз"їжджатися.

Зараз ви читаєте новину «На ставці Гітлера святкували день народження фюрера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі