середа, 19 грудня 2007 16:26

На безкоштовний масаж ходять після роботи

Автор: фото: Аріна КАНТОНІСТОВА
  Олена Швидка (зліва) вп’яте приходить у вінницький ”Петроцентр” на електромасаж. Коли жінка вперше сіла в крісло ”Смарт-2”, їй здалося, наче масажують руками
Олена Швидка (зліва) вп’яте приходить у вінницький ”Петроцентр” на електромасаж. Коли жінка вперше сіла в крісло ”Смарт-2”, їй здалося, наче масажують руками

У вінницькому супермаркеті "Петроцентр" консультант Сергій Плисак, 23 роки, запрошує покупців на безкоштовний масаж. Його роблять у торговому відділі електромасажерами німецької фірми "Касада". Більшість відмовляються від пропозицій. Сергієві вдається переконати хлопця з дівчиною зайти.

— Можна подумати, що просто так зроблять масаж і нічого не треба буде купувати, — дивується дівчина в чорній в"язаній шляпці.

— Це рекламна акція нашої фірми. Даємо відчути те, що пропонуємо, — переконує консультант Сергій. — Якщо зацікавитеся, можете щось купити. А так до нас люди щодня після роботи приходять. Коли менше роботи, працівники "Петроцентру" мало не в чергу стають. Ми нікому не відмовляємо.

У відділі три крісла. На них подушки-масажери "Максівел-2" за 890 грн.

— Ці подушки можна включати навіть від прикурювателя в машині, — веде далі Плисак. Він підкладає дівчині під поперек "Максівел-2". — Енергії їдять до 16 ват за день.

— Ой, так незвично. Відчуття, що масажують руками, — каже дівчина жінці, яка сидить поруч у великому шкіряному кріслі-масажері "Смарт-2".

"Смарт-2" масажує всю спину та ноги різними видами масажу. У спинку крісла вмонтовані невеличкі колонки, що приєднані до CD-плеєра. Звідти звучить музика. Коштує воно 12 тис. 627 грн.

— Мені тоже здалося, коли вперше сюди прийшла, що наче руками масажують, — додає 34-річна Олена Швидка. — Я тут уже вп"яте. На роботі сильно стомлююся, бо весь день на ногах.

Ноги Олена поклала в електромасажер для стопи "Рефлексщпед" за 890 грн.

— Тоже класна штука, обов"язково спробуйте. А ще ж є масажер-молоток. Думаю купити його, — Олена просить показати ручний-масажер "Тапімед-2", який чимось схожий на фен. — Бачите, така велика рукоятка, до неї є чотири насадки для м"язового, головного, антицелюлітного та точечного масажів. Він коштує 590 гривень. Люди тратять великі гроші на мобілки, а от я для здоров"я собі візьму.

Відділ електромасажерів "Касада" працює щодня з 10.00 до 20.00, крім неділі.

Зараз ви читаєте новину «На безкоштовний масаж ходять після роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі