Ексклюзиви
середа, 19 грудня 2007 16:26

На безкоштовний масаж ходять після роботи

Автор: фото: Аріна КАНТОНІСТОВА
  Олена Швидка (зліва) вп’яте приходить у вінницький ”Петроцентр” на електромасаж. Коли жінка вперше сіла в крісло ”Смарт-2”, їй здалося, наче масажують руками
Олена Швидка (зліва) вп’яте приходить у вінницький ”Петроцентр” на електромасаж. Коли жінка вперше сіла в крісло ”Смарт-2”, їй здалося, наче масажують руками

У вінницькому супермаркеті "Петроцентр" консультант Сергій Плисак, 23 роки, запрошує покупців на безкоштовний масаж. Його роблять у торговому відділі електромасажерами німецької фірми "Касада". Більшість відмовляються від пропозицій. Сергієві вдається переконати хлопця з дівчиною зайти.

— Можна подумати, що просто так зроблять масаж і нічого не треба буде купувати, — дивується дівчина в чорній в"язаній шляпці.

— Це рекламна акція нашої фірми. Даємо відчути те, що пропонуємо, — переконує консультант Сергій. — Якщо зацікавитеся, можете щось купити. А так до нас люди щодня після роботи приходять. Коли менше роботи, працівники "Петроцентру" мало не в чергу стають. Ми нікому не відмовляємо.

У відділі три крісла. На них подушки-масажери "Максівел-2" за 890 грн.

— Ці подушки можна включати навіть від прикурювателя в машині, — веде далі Плисак. Він підкладає дівчині під поперек "Максівел-2". — Енергії їдять до 16 ват за день.

— Ой, так незвично. Відчуття, що масажують руками, — каже дівчина жінці, яка сидить поруч у великому шкіряному кріслі-масажері "Смарт-2".

"Смарт-2" масажує всю спину та ноги різними видами масажу. У спинку крісла вмонтовані невеличкі колонки, що приєднані до CD-плеєра. Звідти звучить музика. Коштує воно 12 тис. 627 грн.

— Мені тоже здалося, коли вперше сюди прийшла, що наче руками масажують, — додає 34-річна Олена Швидка. — Я тут уже вп"яте. На роботі сильно стомлююся, бо весь день на ногах.

Ноги Олена поклала в електромасажер для стопи "Рефлексщпед" за 890 грн.

— Тоже класна штука, обов"язково спробуйте. А ще ж є масажер-молоток. Думаю купити його, — Олена просить показати ручний-масажер "Тапімед-2", який чимось схожий на фен. — Бачите, така велика рукоятка, до неї є чотири насадки для м"язового, головного, антицелюлітного та точечного масажів. Він коштує 590 гривень. Люди тратять великі гроші на мобілки, а от я для здоров"я собі візьму.

Відділ електромасажерів "Касада" працює щодня з 10.00 до 20.00, крім неділі.

Зараз ви читаєте новину «На безкоштовний масаж ходять після роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути