вівторок, 15 січня 2008 16:09

Міс Вінниця повинна бути незаміжньою

  Євген Майданник неодружений, зізнається, що особисто віддає перевагу пишнотілим красуням
Євген Майданник неодружений, зізнається, що особисто віддає перевагу пишнотілим красуням

До 18 січня молоді вінничанки зможуть подати заявки для участі в конкурсі "Міс Вінниця 2008". Серед бажаючих журі обере 16. Півтора місяця дівчат навчатимуть танцювати, ходити сценою, робити зачіски та макіяж. Спонсори подарують їм одяг для виступів, полікують і виправлять зуби.

— Вимог до учасниць лише дві, — каже голова оргкомітету конкурсу, директор вінницького будинку культури "Зоря" 40-річний Євген Майданник. — Дівчина повинна бути незаміжньою і не мати дітей. Останнє додали після того, як у 1990-х випадково дізналися, що одна з учасниць має дитину. У виправдання вона казала, що неодружена. Розлученим у всесвітньому конкурсі краси брати участь також не можна.

Які вимоги до фігури учасниці?

— До нас можуть приходити і "пишечки", і худенькі дівчата, з різними об"ємами та пропорціями. Виграти конкурс може будь-хто. Головне, щоб загальне враження від зовнішності було приємним. Це не спорт, де все можна заміряти. Тут усе вирішує особисте враження суддів. Традиційно це 15–16 спонсорів конкурсу. Грає роль усе: і з якої ноги вони встали, з ким сьогодні сварилися, які мають погляди на життя.

У купальниках дівчата виходитимуть?

— Лише так судді та глядачі можуть побачити фігуру учасниці. Торік ми робили вихід у купальниках і юбках. Через 40 секунд дівчата зняли спідниці.

Традиційно купальники будуть закритими. Вони дають шанс дівчині щось приховати і в той же час додають краси.

Чи плануєте інтелектуальний конкурс?

— Це практикують на "Міс світу". Але ж там дівчата старші, вони вже чогось досягли, працюють. А нашим учасницям по 16–18 років. Ми вирішили не ставити суддів у незручне становище, коли глядачі кажуть: "Кого ви вибрали, вона ж дурна". Дівчина може злякатися світла прожекторів, великої кількості глядачів у залі. Розум треба показувати на олімпіадах із математики, фізики, а тут оцінюється лише краса.

У яких містах України найвродливіші дівчата?

— Буваючи в інших містах, бачу на вулицях багато гарних облич. Я помітив, що такі участі в конкурсах не беруть. В конкурсах бере участь переважно схожий тип дівчат. Але бувають "урожайні" та "неурожайні" роки, коли немає із кого вибирати.

Зараз ви читаєте новину «Міс Вінниця повинна бути незаміжньою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі