четвер, 06 серпня 2009 18:08

Микола Марущак помер від укусу комахи

1 серпня житель села Ободівка Тростянецького району безробітний 47-річний Микола Марущак поїхав на поле на краю села косити траву.

— Було десь сім часов вечора, як Коля подзвонив мені, — розповідає дружина покійного Світлана Вікторівна. — Сказав, що щось укусило. Дуже болить, і він їде в лікарню.

Лікарня розташована в центрі Ободівки. Але Микола Марущак туди не доїхав, помер дорогою. Його знайшли односельці, які теж працювали на полі.

— Помер від укусу якоїсь комахи, — каже судмедексперт із Тростянця Дмитро Юрченко, 52 роки. — Але це не павук, бо за вухом залишився крапковий укус. Сильна алергія спричинила анафілактичний шок.

Судмедексперт говорить, що за свою практику бачив чимало укусів, але в даному випадку точно не може сказати, що саме могло вкусити чоловіка. Місцева реакція на укус слабка. Залишилася лише маленька червона крапка за правим вухом. Розтин показав різко виражену шокову реакцію внутрішніх органів.

Про Миколу Юрченка в Ободівці розповідають, як про хорошого сім"янина. Чоловік не пив, не курив, на здоров"я не скаржився. У нього залишилися дві доньки.

Зараз ви читаєте новину «Микола Марущак помер від укусу комахи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі