четвер, 29 квітня 2010 18:29

Матеріальну допомогу дають раз на рік

— Я безробітна, чоловіку поставили діагноз — рак ІV стадії. Куди звернутися, щоб отримати матеріальну допомогу?

Запитує Ірина Василенко, 44 роки, із Вінниці


— Щоб отримати матеріальну допомогу, треба принести або вислати поштою такі документи: заяву на ім"я міського голови або депутата міськради, написану в довільній формі, довідку про склад сім"ї. Її беруть у жеку або квартальному комітеті, — каже начальник відділу звернень Вінницької міськради Ірина Єлізарова, 51 рік. — Довідку про доходи всіх повнолітніх членів сім"ї за останні півроку. Якщо це пенсіонер, слід узяти довідку в управлінні праці. Якщо безробітний — зробити ксерокопію першої та останньої сторінки трудової книжки, а також додати довідку з центру зайнятості. У ній буде вказано, чи перебуває людина в них на обліку. Можна додати виписку з історії хвороби або чеки з аптеки.

Також можна звернутися безпосередньо до депутата від вашого виборчого округу. Сума допомоги складає від 200 грн і вище. Якщо це велика сума, наприклад, на складну операцію, заяву розглядає спеціальна комісія.

Адреса відділу звернень міськради: вул. Соборна, 59, перший поверх.

Зараз ви читаєте новину «Матеріальну допомогу дають раз на рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі