понеділок, 17 березня 2008 15:58

"Майкрософт" подарував дітям-інвалідам комп"ютери

Компанія "Майкрософт" надала Вінницькому обласному центру реабілітації особливої дитини "Промінь" спеціальне програмне ліцензійне забезпечення. Це програми з основ роботи за комп"ютером, із текстом, презентаціями, базами даних, таблицями, у мережі Інтернет, із цифровими даними й основами веб-дизайну.

— Ми одержали два нові комп"ютери та фінансування на утримання фахівця, який допомагатиме дітям користуватися програмами, — каже директор центру Валентин Томчук, 59 років.

Проект "Відкритий світ інформаційних технологій" (IDEA) вперше реалізують в Україні за фінансової підтримки "Miсrosoft Unlimited Potentia" (світ безмежних можливостей).

— Проект розрахований на людей із обмеженими фізичними можливостями, малозабезпечених і соціально незахищених, — говорить директор проекту IDEA в Україні Яна Курченко, 28 років.

Програма допоможе дитині не лише оволодіти комп"ютером, а й використовувати ці знання для працевлаштування. По закінченні навчання кожен учень отримає свідоцтво.

Зараз ви читаєте новину «"Майкрософт" подарував дітям-інвалідам комп"ютери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі