четвер, 04 вересня 2008 18:51

Людмилу Курбанову вдруге позбавили материнства

Калинівчанка Людмила Курбанова відмовилася від двох синів. Першого Олександра жінка залишила в лікарні після пологів. Хлопчик жив у райлікарні дев"ять місяців. Мати жодного разу не навідалася.

Його хрещеними батьками стали калинівчани. Кажуть, слідкуватимуть за долею хлопчика все його життя.

— Його матір суд позбавив батьківських прав, над дитиною оформили опікунство, — каже начальник відділу у справах дітей Калинівського району Вікторія Омельчук.

У Калинівку Курбанова приїхала вже із другим сином, півторарічним Валентином. Залишила його в рідної сестри й зникла на кілька місяців. Сестра відвезла племінника до лікарні. Вона мала народжувати власну дитину.

— Потім ця горе-матір явилася, — каже начальник відділу у справах дітей Калинівського району Вікторія Омельчук. — Говорять, що вже третім дитям вагітна.

За цей час жінку удруге позбавили батьківських прав.

— Врачам треба пам"ятник поставити, — каже Омельчук. — Хтось дасть дитині бананчик, яблучко, клубнічку. Уже тиждень хлопчик живе у вінницькому Будинку маляти.

Зараз ви читаєте новину «Людмилу Курбанову вдруге позбавили материнства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі