понеділок, 29 вересня 2008 19:38

Людмила Горобець народила дівчинку на День Тульчина

Два дні святкували 401-шу річницю міста Тульчин на Вінниччині. Порадував земляків генеральний директор компанії "Ассоль" із Одеси Борис Херсонський. Він передав місту автозупинки громадського транспорту за 16 тис. грн та два котли в дитячий садок за 30 тис. грн. Ветерани війни, вдови, "афганці", батьки загиблих у Афганістані отримали від нього по 20 кг цибулі та 40 кг помідор.

Почесним громадянином міста посмертно назвали колишнього головного лікаря райлікарні Віталія Кушніра. Привітали та вручили цінні подарунки подружнім парам — Русланові Стояну та Олені Ковальчук, Романові Мельнику та Людмилі Тарасенко. Вони брали шлюб у День міста. Обдарували і старшого касира банку "Аваль" Людмилу Горобець. Вона того ранку народила доньку вагою 3950 г.

На території технікуму ветмедицини відкрили футбольний майданчик зі штучним покриттям за 120 тис. грн.

— Торік міністр молоді та спорту виділив майданчик для Тульчина. Цього року ми запросили на відкриття стадіону ветеранів футболу одеського "Чорноморця", заслужених майстрів спорту СРСР, кращого футболіста Європи 1986 року Ігоря Бєланова, Валерія Поркуяна, — каже голова громадського об"єднання "Тульчинське земляцтво" Василь Подолян, 51 рік.

У матчі "Чорноморця" та футбольного клубу "Тульчин" із рахунком 4:2 перемогли одесити.

Зараз ви читаєте новину «Людмила Горобець народила дівчинку на День Тульчина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі