понеділок, 11 лютого 2008 18:32

Лікарям Вінниччини декілька місяців не дають зарплату

Близько 500 працівників районної та дитячої лікарень Гайсина на Вінниччині обіцяють пікетувати райдержадміністрацію 12 лютого о 12.00.

— Останній раз ми отримували гроші 25 грудня, нема авансу за січень-лютий і січневої зарплати, — розповідає причини голова районної організації профспілок працівників охорони здоров"я 65-річна Тамара Бєлай. — Ми стали заручниками неузгоджених дій між райрадою і відділом охорони здоров"я. Нашого головного лікаря Павла Константінова поновили на посаді через суд. Однак завідувач райздороввідділу Микола Олійник не хоче підписувати документи на видачу зарплати. Колектив на боці поновленого головлікаря, а цей керівник нам мститься. Мовляв, заберіть Константінова, і тоді підпише.

Заввідділу охорони здоров"я Микола Олійник пояснює, що бухгалтерія лікарні неправильно оформила документи. Через це він не може їх підписати.

Пікетуватимуть райдержадміністрацію працівники, які взяли на день відпустку за свій рахунок, мають вихідний день чи вийшли з нічного чергування, каже голова профспілки. Це убезпечить медиків від можливого покарання.

Колектив лікарень разом становить понад 1 тис. осіб.

Зараз ви читаєте новину «Лікарям Вінниччини декілька місяців не дають зарплату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі