пʼятниця, 14 вересня 2007 07:11

Крокодилисі Тоні жертвують до 20 гривень за день

У відділі елітних годинників "Тік-так" вінницького торгового комплексу "Магіцентр" тримають дворічну крокодилиху довжиною понад метр. Торік її привезли для приваблення відвідувачів із Івано-Франківщини. Там є ферма, де розводять цих тварин.

На 300-літровому акваріумі днями наклеїли папірець із текстом "Крокодил живий. Звати Антоніна. Коштує 1,5 тисячі доларів (під цим реченням від руки дописано — "Шутка". — "ГПУ"). Що будемо з нею робити далі, не знаємо".

— Задовбали питаннями. Прийшлося оце-от писати, — пояснює продавець відділу Лілія Янчук, 22 роки.

Жінка розповідає про крокодилиху й поливає її водою з маленького шланга. Тварина закочує очі.

— Бачте, як балдєє, коли умивається! А як люди починають доставати, то так головою махне, що цей скляний градусник пару разів розбивала. Він стоїть 80 гривень, — показує у куток, де стоїть термометр.

Тиждень тому Ліля поставила поблизу акваріума коробку для збору грошей. Назбирується до 20 грн на день.

— Діткам подобається копієчки кидати. Нехай наша Тоша компенсує побиті термометри. І на м"ясо для неї ще буде, — сміється Янчук.

Раз на два тижні тварині дають по 400 г сирої яловичини. За рік вона виросла на 50 см. Акваріум для неї став замалий. Куди перевезуть Тоню, ще не вирішили.

— Ну точно не на ремінці для наших годинників, — усміхається продавець.

Зараз ви читаєте новину «Крокодилисі Тоні жертвують до 20 гривень за день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі