четвер, 10 липня 2008 14:58

Із Вишенського озера витягли угнаний "москвич"

Автор: фото: Сергій ХІМІЧ
  Вінницькі рятувальники на Вишенському озері у парку Дружби народів обстежують утоплений ”Москвич-412”
Вінницькі рятувальники на Вишенському озері у парку Дружби народів обстежують утоплений ”Москвич-412”

До вінницької ДАІ 8 липня о 7.20 ранку звернулася 52-річна Олена.

— Жінка заявила, що вночі в неї з-під вікон багатоповерхівки на вулиці Стахурського викрали автомобіль, — розповідає Володимир Мотичко, начальник відділення обласної державтоінспекції. — То був "Москвич-412" червоного кольору 1985 року випуску.

Об 11-й дня машину знайшли у Вишенському озері на території парку Дружби народів. Це через дорогу від будинку потерпілої.

— Авто помітив наш наглядач, коли обходив озеро. Метра за 3 від берега на поверхні води виднівся дах, — каже начальник Вінницької міської рятувально-водолазної служби Володимир Коштурський, 33 роки. — Одразу повідомив черговому. Той зателефонував у міліцію.

На місце виїхала оперативна група Ленінського райвідділу. Разом із водолазами  обстежили машину.

— Автомобіль витягали старший водолазний спеціаліст Микола Кулик, водолази-рятувальники Олександр Пономарьов, Сергій Пасєка, Олександр Куштурський, — веде далі Коштуровський. — Нічого підозрілого не виявили. Тільки купа порожніх пляшок від горілки на задньому сидінні. Їх забрали на експертизу. Швидше за все, хлопці по п"яні після святкування Івана Купала нахуліганили. Узяли покататися і втопили. Коли вилазили з машини, розбили заднє скло.

Автівку витягали краном.

Зловмисників поки що не знайшли. Торік і позаторік реєстрували по одному подібному випадку.

Кажуть, "москвич" належить дружині полковника вінницького управління СБУ.

Зараз ви читаєте новину «Із Вишенського озера витягли угнаний "москвич"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі