четвер, 10 січня 2008 18:02

Іванка Ратюка шукали 200 людей

Уранці 5 січня 26-річна Антоніна Ратюк із села Садківці Шаргородського району Вінниччини відпустила 5-річного Іванка покататися на санках. Їхній город виходить на річку Мурафа.

Батьки пішли по сина по обіді, але його не знайшли. Близько 16.00 подзвонили в міліцію. Шукали хлопчика понад 200 людей.

— Казали, Іванко грався з трьома дітьми з нашого села, — каже завідувач дитсадочка у сусідньому селі Калитинка Наталія Перебейніс, 35 років. — Хтось із них пошуткував, що Ваня не зможе на санках переїхати річку. Коли Іванко провалився, дітки втекли і нікому про це домовилися не говорити.

Тіло Іванка знайшли вночі неподалік старого містка. Він зачепився рукою за вербу, що стирчала з води. Хлопчик помер від переохолодження.

— Серед усіх дітей нашого дитсадка він був найенергійнішим, нагадував мультяшного героя Петрика П"яточкіна, — веде далі Перебейніс. — Усі його любили. Бачили б ви його на останньому утрєніку! Мама зшила йому костюм Наполеона з триуголкою. Ходив такий важний.

У півтора року Ваня вже мало не втопився у Мурафі. Його мати на передостанньому місяці вагітності. 26-річний батько Роман працює будівельником у Києві. Чоловік приїхав на свята додому.

Зараз ви читаєте новину «Іванка Ратюка шукали 200 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі