пʼятниця, 04 травня 2007 07:02

Іван Пилявський поїхав вибивати "таврію" і не повернувся

 

83-річний житель міста Хмільник Іван Пилявський 5 квітня о п"ятій ранку поїхав до Вінниці. Збирався дізнатися в соцзабезі, коли підійде його черга отримувати машину для інвалідів. Єдина донька чоловіка 55-річна Людмила Бессонова досі шукає батька.

— У тата хворі ноги. Він домагався отримання через соцзабез безплатної "Таврії", на яку має право як інвалід І групи. Кілька разів їздив до Вінниці вибивати машину, — розповідає Бессонова. — Грошей того дня при собі мав десь 40–50 гривень.

Шофер автобуса Вінниця–Тирешпіль розповідає, що дідусь підсів до нього під вечір 5 квітня в Літині, а вийшов у Хмільнику приблизно о 17.30. Вінницький ясновидець Роман сказав Людмилі: батько живий, шукайте його в закладах, де лікують. Незабаром його, можливо, приведуть.

— Я весь Хмільник оббігала. Була і в лікарнях, і в санаторіях, — веде далі Людмила. — Батько в мене один залишився. Жили ми вдвох. Маму чотири роки тому поховали. Чоловік мій помер. Дітей не маю.

Усе життя Пилявський водив машини. Під час війни підвозив бензин літакам на фронті. Потім пішов працювати таксистом в автопарк.

У день зникнення на чоловікові була тепла куртка темно-синього кольору та кроляча чорна шапка. При собі мав паспорт, посвідчення водія та інваліда. Має зріст 175 см, помітно шкутильгає. Волосся сиве, очі блакитні.

Хто його бачив, прохання повідомити за телефонами: 8(04338) 2 20 02; 2 20 20; 8 (096) 326 47 32 або "02".

Зараз ви читаєте новину «Іван Пилявський поїхав вибивати "таврію" і не повернувся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі