пʼятниця, 08 червня 2007 07:05

Іван Фойда віддавав дружині всю зарплату

У Хмільнику помер колишній начальник пожежної частини N9 60-річний Іван Фойда. Чоловік 38 років віддав рятувальній службі, пішов на пенсію в званні майора. Потім на прохання громади села Скаржинці Іван Іванович очолив місцеве сільгосптовариство.

Фойда страждав на гіпертонію. Торік навесні переніс інсульт, з Нового року майже не підводився з ліжка. Уранці 2 червня сказав дружині Ірині, що йому зле. Жінка відійшла зварити дієтичної каші.

— Повернулася за хвилин 15, а він мертвий. Серце не витримало, — розповідає дружина. — Як тепер без нього? Він у мене такий спокійний. Ми толком і не сварилися. Зарплатню всю до копійки віддавав. Серед чоловіків зараз це велика рідкість.

Ірина працює завідувачкою канцелярії прокуратури.

— Вона щодня бігала на обід глядіти чоловіка, — каже міжрайонний прокурор Юрій Касинюк. — Найняла сиділку.

Фойди живуть у центрі Хмільника. Їхній старший син Ігор має бізнес у Києві. Молодший, Олег, після інсульту в батька заміняв його на роботі.

Хоронити Івана Фойду прийшло понад 200 осіб. Процесія йшла під звук сирен двох пожежних машин. Поминки зробили в ресторані "Лісний".

Зараз ви читаєте новину «Іван Фойда віддавав дружині всю зарплату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі