четвер, 10 лютого 2011 16:59

Година майстер-класу коштує 42 гривні

У майстерні "Магія творчості" вінницького торговельно-розважального центру "Мегамол" можна відвідати майстер-класи з декупажу — техніки декорування, валяння з вовни, скраббукінгу — виготовлення листівок, квіллінгу — аплікації з тонких смужок паперу, розпису на склі та порцеляні, батіку.

— До нас можна прийти у зручний час, вибрати вид декорування й одразу почати навчатися, — розповідає директор майстерні Катерина Ігнацевич, 32 роки.

— До майстерні зайшла випадково, — каже вінничанка 35-річна Ольга Горобець. — Якраз проводили майстер-клас по розпису на склі. Сіла і собі. Спочатку не дуже виходило: лінії нерівні, кольори невдало підібрала. Тепер хочу зробити цілий набір: розмалювати в одному стилі пляшку, тарілку, кружку і поставити на кухні.

Майстерня працює з 10.00 до 21.00. Там постійно присутні два дизайнери, є 18 місць для роботи. Забезпечують усіма матеріалами. Щоб зробити будь-який виріб, потрібно 1,5–2 год. Вартість 1 год. заняття — 42 грн.

Ходять на майстер-класи переважно жінки.

— Буває, що заходять і чоловіки. Роблять подарунки для коханих, — говорить дизайнер Наталія Ворожцова, 31 рік. — Родинами приходять розписувати батік. Дівчата цікавляться валянням із вовни. Плануємо ввести майстер-класи із холодної кераміки. Матеріал подібний до глини, швидко застигає на повітрі. Із нього виготовляють біжутерію.

Зараз ви читаєте новину «Година майстер-класу коштує 42 гривні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі