середа, 12 березня 2008 18:01

Домбровський подає в суд на голову Тендерної палати

Голова правління Тендерної палати України Володимир Лаба звинуватив Вінницьку та Харківську облдержадміністрації у завданні збитків державі у 20 млн грн. За його словами, тендерні торги були проведені з недотриманням правил.

— Детальна перевірка контрольно-ревізійного управління не виявила порушень, — заявляє голова Вінницької ОДА Олександр Домбровський, 45 років. — Обласна рада та обладміністрація звернулася до президента з проханням перевірити діяльність Тендерної палати та приватних структур, що мають до неї відношення.

Торік через складність процедури та високу вартість участі в конкурсі не вдалося закупити ліки для обласної лікарні ім. Пирогова. З 23 тендерів, оголошених лікарнею, відбулося лише дев"ять. Підприємства відмовлялися брати участь, бо витрачені на реєстрацію кошти більші, ніж прибуток від торгів.

— Діти в дитсадках та школах можуть залишитися без харчування, хворі — без ліків. Я звертаюся до нардепів, голів усіх обласних адміністрацій та рад створити єдиний фронт. Ці цинічні тендерні процедури мають бути закриті раз та назавжди, — каже губернатор.

Облрада та обладміністрація підготували позов до голови Тендерної палати Володимира Лаби про захист честі та гідності Вінницької області.

Зараз ви читаєте новину «Домбровський подає в суд на голову Тендерної палати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі