четвер, 09 грудня 2010 17:55

Дівчатам до півночі вхід безкоштовний

Автор: фото з сайта www.vkontakte.ru
  Нічний клуб ”Європа” став першим у Вінниці, де з’явився чоловічий стриптиз
Нічний клуб ”Європа” став першим у Вінниці, де з’явився чоловічий стриптиз

Вінничанка 29-річна Лілія Бугай щотижня ходить у нічні клуби. Розповідає про найпопулярніші розважальні заклади обласного центру.

"Феріде". Розміщений у торговельно-розважальному центрі "Феріде плаза"

Жінкам до 23.00 вхід безкоштовний, після півночі — 30 грн. Для чоловіків — 50 грн. У четвер дискотеку відвідують старшокласники та студенти: за студентським вхід вільний. У п'ятницю — стриптиз. У суботу та неділю вхід 80 грн, тому переважають люди після 25 років. Розраховуються клубними картками, на які попередньо кладуть гроші.

— Це незручно, — говорить Лілія. — Бо якщо тобі не вистачає хоча б гривні заплатити за склянку мінералки, треба йти поповнювати рахунок. Та й гроші, які залишилися на рахунку, тобі не повертають. Зал у підвальному приміщенні. Там не ловить мережа деяких операторів мобільного зв'язку. Із плюсів — недорогий алкоголь порівняно з іншими закладами.

"Спорт-Тайм" на вул. Пирогова

Відкрився 2002 року як елітний заклад, де можна дивитися пряму трансляцію спортивних змагань і матчів. У четвер і неділю вхід безкоштовний. В інші дні до 23.00 безкоштовно для жінок, опісля — 30 грн. Для чоловіків — 40. У клубі виступали Ірина Білик, Микола Басков, Ані Лорак, Тіна Кароль, Олег Скрипка, Світлана Лободи, Асія Ахат.

— Подобається дизайн клубу. На першому поверсі під стелею висить зменшена копія гоночного боліда червоного кольору. У нішах стін — спортивне знаряддя та нагороди. При вході — фігура хокеїста в повній екіпіровці. Якось я хотіла з ним сфотографуватися і випадково відірвала руку з ключкою.

"Шоколад ентертеймент" на просп. Юності

Середнє замовлення обійдеться в 50–100 грн. Серед відвідувачів багато студентів.

— Колись тут організовували прикольні тематичні вечірки — мілітарі, гангстер-паті. Зараз нема. Зате постійно влаштовують караоке-змагання між відвідувачами. Найбільший виграш був 3 тисячі гривень. Найкращого обирає арт-дирекція раз на тиждень. Є покриття безкоштовного інтернету вай-фай.

"Амагама" у житловому масиві Вишенька

Пускають із паспортом тих, кому виповнився 21 рік. Дівчатам до півночі вхід безкоштовний. Після для всіх — 30 грн.

— Відвідувачів напідпитку не пускає охорона. Палити не дозволяють тільки в боулінгу. Це прибите місце клаберів. Часто привозять відомих діджеїв. Рай для фанатів електронної музики. У стінах є круглі отвори, куди дівчата кладуть свої сумочки. Недолік — підлога слизька.

"Курсаль" на вул. Хмельницьке шосе

Клубна музика та дискотека 1980-х. Вхід вільний, але тільки для повнолітніх. Мінімальне замовлення 50–100 грн. Контингент — кому за 30. Це один із перших клубів Вінниці. Мережа деяких мобільних операторів пропадає, бо заклад у приміщенні колишнього бомбосховища.

— Його побудували на початку 1980-х, коли звели адміністративну будівлю "Книжка". Бомбосховище розраховували на людей, які там працюють. У фойє дискотеки залишилися товсті двері  з ручним круглим засувом.

"Європа" в Центральному парку

У понеділок вхід безкоштовний для всіх, із вівторка по неділю — лише для жінок до 23.00. Для решти — 25 грн. Мінімальне замовлення — 50 грн. Вікова категорія — за 25.

— Сюди приходить багато національних меншин — арабів, негрів і кавказців. Часто влаштовують чоловічий і жіночий стриптиз. У залі накурено. Клуб ще називають "старушкою". Один із перших закладів Вінниці. Зараз складається враження, що це місце зустрічі доступних дівчат для чоловіків.

Зараз ви читаєте новину «Дівчатам до півночі вхід безкоштовний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі